woensdag 12 september 2007

WEDSTRIJD !!!


Ken je iemand wiens naam voorkomt in een van mijn boeken?
Speel dan samen deze wedstrijd en win allebei een DELL-laptop!
*

WEDSTRIJDREGLEMENT

De wedstrijd vangt aan op 25 september 2007 (vermoedelijke verschijningsdatum van 'Angst') en eindigt op 31 december 2007.
*

Hoe meespelen? Simpel. Ga naar de wedstrijdpagina via deze link, identificeer jezelf en je partner en vul samen 3 vragen en 1 schiftingsvraag in.
*

Aantal deelnames per persoon is onbeperkt maar wel telkens in een andere combinatie van namen. Maw als je verschillende keren wil deelnemen moet het telkens met een ander personage uit mijn boeken zijn.
*

De familienaam van je partner wiens naam in een van mijn boeken voorkomt moet helemaal identiek zijn. Een afwijking op de voornaam wordt toegestaan. Bvb. Jos Bosmans. Telt ook: Jozef, Joseph, Jef Bosmans.
*

Neem ook regelmatig een kijkje op de site onder het label 'wedstrijdtips' waar ik mondjesmaat tips zal publiceren. Wil je info delen, partners zoeken, babbelen over de wedstrijd of zit je met een ei, dan kan je dat kwijt onder het label 'wedstrijdforum'.

Succes!!!

Luc

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat als die persoon geen email heeft? Ik kan wel een hotmail voor hem aanmaken. Is dat goed?

Anoniem zei

Dat is prima Hendrik

Chantal Deweerdt zei

Verdikke :-) te laat... mijn naam komt voor in zijn laatst verschenen boek "Schimmen". Ligt er niet nog ergens een laptoppeke voor mij ?
Groetjes,
Chantal Deweerdt

deweerdt.chantal@skynet.be