zaterdag 31 augustus 2013

GENADELOOS

Maandag. Kyoto Purwanti, een alleenstaande moeder, wordt na haar werkdag opgebeld door de klassenleraar van haar dochter. Sharee is de hele dag niet op school geweest. Verontrustend wordt het als Kyoto de ouders van Sharees hartsvriendin Lisa De Backere opbelt. Niemand van de familie De Backere heeft Sharee het afgelopen weekend gezien of gehoord. De onrustwekkende verdwijning ontaardt in een regelrechte nachtmerrie als de ervaren speurders van Cel 5 de rugzak van Sharee vinden op een plaats waar ze helemaal niet hoefde te zijn. Sharees moeder is gebroken. Maar spreekt zij wel de waarheid? En wie is de vader van het meisje?
Genadeloos is het verbijsterende relaas van een hopeloze zoektocht, waarbij elk laagje aarde dat wordt weggeschraapt meer smeerlapperij aan de oppervlakte brengt. Tot en met de wortels van het ultieme kwaad.

Recensie 'Crimezone'

Hoewel er voor Deflo’s doen weinig echte gruwel in voorkomt, isGenadeloos met gif geschreven en zijn de korte zinnen vlijmscherp. Zoals we van Deflo gewend zijn dus. Als je de schrijfstijl van Deflo zou vergelijken met muziek, dan speelt hij keiharde rock. Fel, hard en met een duistere thematiek.

Reken niet op een gecompliceerde plot met uitgedachte sublijntjes en ingewikkelde raadsels, want dan ben je met de verkeerde verwachtingen aan dit boek begonnen. 

Genadeloos is een typische ‘Deflo’: straight-to-the-point, zonder nonsens en bijzonder doeltreffend. Het verhaal bevat misschien motieven die we al vaker zijn tegengekomen, maar een heerlijke thriller is het zeker!

5 opmerkingen:

Blog FastCare zei

Nice post!
------------
I'm working in the thay man hinh xiaomi. It's amazing

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
LiAn Gemstone zei

vòng thạch anh tóc đen
Giới thiệu về Thạch anh tóc đen
Thạch anh tóc đen là một biến thể của đá thạch anh có một nguồn năng lượng rất cao, có tên khoa học là Tourmalated Quartz (Tourmalinated Quartz) và những sợi tóc đó chính là tourmaline đen
Thạch anh tóc đen có công dụng gì?
- Thạch anh tóc đen là viên đá hộ thân mạnh mẽ giúp bạn phòng tránh vẩn khí và sự quấy nhiễu của các hư khí xung quanh.
- Giúp bạn hoà đồng với mọi người xoá đi sự sợ hãi. Gặp được nhiều may mắn, vui vẻ và luôn lạc quan.
- Giúp gắn kết tình cảm, hàn gắn các viết thương lòng.
thạch anh hồng
rhodochrosite
đá beryl
thạch anh tóc vàng