zaterdag 31 augustus 2013

Giftige Vlinders

Nu in de boekhandel !Rik Leboeuf heeft zijn schaapjes op het droge.  Hij is gelukkig getrouwd met Veerle, is de trotse vader van een slimme dochter en woont in een royale gezinswoning.  Ook in zijn beroep gaat het Rik voor de wind.  Hij is chauffagist, zelfstandig en dus vrijgevochten.  Problemen, daar loopt Rik, een pietje precies tot op het maniakale af, met een wijde boog omheen.  Daarom werkt hij uitsluitend met hoogwaardige materialen en kiest hij zijn klanten zorgvuldig uit.  Tot die ene fatale dag, waarop hij afwijkt van zijn vaste ritueel en kennis maakt met Carina Misurata.  Rik valt voor Carina, peilloos diep, en als de aantrekkingskracht wederzijds blijkt,  voelt Rik zich als herboren.  Hij weet geen blijf met zijn geluk.  Voelt zelfs geen greintje schuldgevoel.  Totdat Carina, versmacht door Riks blinde devotie voor haar, er een punt achter zet.  Op dat moment ontdekt  Rik dat Carina niet alleen gevoelens in hem heeft losgeweekt, waarvan hij het bestaan niet eens vermoedde, maar ook destructieve krachten, die hem gaandeweg veranderen in een meedogenloos monster.           

Wat zou jij doen, mocht je ontdekken dat diep in jezelf een meedogenloze psychopaat verscholen zit waarvan je het bestaan niet eens kon vermoeden?

4 opmerkingen:

Torkild zei

Wanneer komt het boek in de boekhandel? Ik ben Zaterdag 30/08 in de carrefour en fnac geweest en daar was het nog niet te verkrijgen.

Anoniem zei

Giftige Vlinders: excellent boek. sterk verhaal, bijzonder goed geschreven. detail op pagina 70: Tagalog wordt gesproken in de Filipijnen, niet in Thailand

Jinne zei

Ben grote fan en verslind Deflo ,maar dit boek kon me geen moment boeien .Met Deleu zijn ze veel beter

Lynn zei

Je wordt meegesleurd in het verhaal, ik heb nog nooit zo snel gelezen! aanrader