zaterdag 6 januari 2007

Hoeren


Korte Inhoud

Aline Verbeêck is een hoer op jaren, die met haar verlepte schoonheid niet veel mannen meer kan bekoren. Haar zorgelijke bestaan verandert wanneer ze de zeventienjarige Daphné Brainard leert kennen. Ervaring en jeugdige schoonheid blijken een ideale combinatie en de zaken floreren. Daphné lokt de mannen, terwijl Aline een oogje in het zeil houdt en af en toe wat geld steelt uit de zakken van de nietsvermoedende hoerenlopers. Dat overkomt ook Leo Thuys, een op het eerste gezicht wat simpele huisvader. Maar schijn bedriegt, want Thuys, een borrelende vulkaan, bedreigt Daphné. Aline Verbeêck komt net op tijd tussenbeide. Thuys slaat op de vlucht, maar als hij merkt wat hem is ontstolen, keert hij terug. Vastbesloten om af te maken wat hij is begonnen. Daphné wordt aangerand. Wanneer Bosmans en Deleu zich op de zaak storten, leiden alle sporen naar Aline Verbeêck.

Hoeren is het verhaal van Aline Verbeêck, een vrouw in de marge. Een hoer, die voor een verschroeiende keuze staat. Haar vel redden of onschuldige slachtoffers helpen. Ze overwint haar angst en gaat over tot daden die verstrekkende gevolgen zullen hebben voor haar en haar omgeving.

Press quotes

‘[...] sterk in het opbouwen van actiescènes.’ – De Standaard

‘Deflo zorgt voor een paar stevige bochten en verrassingen, zonder de controle over het verhaal te verliezen. [...] Zoals meestal bij Deflo zijn de hoofdpersonages emotioneel nauw betrokken bij het verhaal.’ – De Morgen

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Luc,

Ik heb met heel veel plezier én spanning de verhalen van Dirk en Nadia gelezen. Hoe vergaat het hen verder ??? Komen ze nog terug ?

Groetjes
Lieve

Anoniem zei

Beste Luc,

Ik ben vorige keer mijn e-mail adres vergeten doorgeven. Ik ben echt wel benieuwd hoe het verder gaat met Nadia en Dirk ?
lievegoossens@telenet.be

Groetjes
Lieve